contact@detectinvest.ro

Contactează-ne la numărul de telefon :
0730 031 100 sau 0745 297 812

AGENȚIE DE DETECTIVI PARTICULARI
DETECT INVEST SRL
CLUJ-NAPOCA
Agenția numărul 1 detectivi particulari din Cluj-Napoca va oferă o gamă variată de servicii
în domeniul activităților de investigații
Pentru mai multe detalii contactează-ne....
INVESTIGAȚII PRIVATE
Suntem aici pentru investigațiile tale private la orice oră din zi sau din noapte.
Oferim doar servicii de cea mai înaltă calitate
Mai multe detalii aici...
Ce se ascunde în spatele ușilor?
Ai nelămuriri, cauți pe cineva, NOI suntem soluția la probelemele tale
Află mai multe detalii...

Profesia de detectiv particular – o necesitate în lumea contemporană

     Amploarea fără precedent a terorismului internațional, proliferarea armelor de distrugere în masă, corupția, spălarea banilor, traficul de arme, de muniții și substanțe toxice, criminalitatea împotriva mediului, furturile din patrimoniul național, traficul de droguri, criminalitatea pe internet, descriptarea comunicărilor internaționale, sunt numai cîteva din aspectele care portretizează criminalitatea actuală și care solicită la maximum potențialul uman și logistic al structurilor specializate de stat angrenate în combaterea acestor fenomene.

     Apariția unei problematici tot mai variate și mai complexe, în condițiile unor constrîngeri bugetare și de personal din ce în ce, tot mai acute, generează anumite, limite în activitatea organelor de poliție deși acestea continuă să reprezinte sursa noastră de speranță cînd ne aflăm în impas. De pildă, atunci cînd cineva drag nouă dispare fără nici o urmă, normal și firesc, apelăm la organele de poliție, încredințându-le lor speranțele noastre. Oare un detectiv particular nu ar constitui o resursă suplimentară care s-ar ocupa exclusiv, numai de problema noastră ?

    Protejarea unei afaceri împotriva diverselor pericole care o dată materializate, pot genera pierderi ? Costurile suportate de o companie de afaceri pentru a-și asigura serviciile unui cabinet de detectivi particulari ori ale unei societăți cu un astfel de profil sunt infime comparativ cu prejudiciile materiale și de imagine pe care le-ar putea suferi din lipsă de informare și cunoaștere.

    Iată de ce individual sau în cadrul unei societăți specializate, detectivul, prin activitatea de culegere a datelor și informațiilor privitoare la cazurile încredințate, prin efectuarea de filaj și investgații asupra unor persoane fizice sau juridice cu acordul scris al acestora în scop de protecție și apărare, prin oferirea de consultații și îndrumări specifice profesiei, prin paza și apărarea persoanei fizice sau a familiei acesteia, a domiciliului etc. Va contribui de pe aceeași parte a baricadei, doar dintr-o altă perspectivă, la apărarea valorilor pe care însăși societatea le recunoaște și le promovează.

     Detectivii particulari nu reprezintă așadar o structură paralelă cu aparatul polițienesc existent, ci reprezintă; un mijloc de acoperire a unei solicitări  de securitate, tot mai diversificate, din partea societății. De alt fel, teoria Junior Partner, apărută în literatura științifică de specialitate, consideră activitatea de securitate privată ca o ramură, ca o prelungire naturală a poliției publice, cele două sectoare regăsindu-se, cu fucții complementare, în lupta pentru prevenirea sau combaterea criminalității.  

Detectivii agenției noastre sunt persoane deosebit de bine pregătite și cu o vastă experiență în domeniu 

Cere o consultație GRATUITĂ, CHIAR ACUM !

Date de Contact:

Găsiți mai jos toate datele necesare pentru a ne putea contacta în vederea stabilirii unor întâlniri pentru investigațiile de care aveti nevoie 

  • 0745 297 812
  • 0730 031 100
  • contact@detectinvest.ro

Confidențialiate Garantată

0730 031 100

Garantăm ca toate detaliile, discuțiile și datele furnizate de către dumneavoastră vor rămâne strict confidențiale.

Copyright 2018 – Detect Invest SRL – Toate drepturile rezervate